.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Immaterialrättstvister i praktiken

Immaterialrättstvister i praktiken

Publicerat av Tony Harkén tisdag, 21 februari 2017.

Svenska företags bolagsvärde utgörs till 80 % av immateriella tillgångar - en siffra som bara har ökat under de senaste åren.
 

I takt med att immaterialrätt blir allt viktigare ökar tyvärr också antalet tvister kring immaterialrätt. Tvister kring till exempel patentintrång, rätten till varumärken, licenser, design på produkter och företagshemligheter uppstår allt oftare.

En tvist går att lösa på flera sätt - genom förhandlingar och medling eller ytterst genom process i domstol. I vår rådgivning försöker vi om möjligt att undvika processer i domstol. Men ibland är man som företag tvungen; ibland är det rätt affärsstrategiskt beslut att ta.

 
Under seminariet går vi igenom strategiska överväganden kopplat till tvister och processer kring immaterialrätt. Vad gör du till exempel om du får ett argt varningsbrev i postlådan?  Vi ger en rad praktiska tips på hur du som företagare kan arbeta före, under och efter en tvist. Dessutom går vi igenom ett antal case som vi kan dra lärdomar av.
 
Talare:
 
Karin Crafoord, processjurist, Groth & Co
Magnus Henning, processjurist, Groth & Co
 
Vi bjuder på kaffe och frukostsmörgås.
 
Välkommen!
Datum: Torsdag 23 Mars 2017
 
Tid: 8.30 - 9.30 (frukost serveras från kl 8.00)
 
Plats: Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A, Stockholm. Rum "Biljetten" 
 
Kostnad: Gratis. No-shows debiteras med 500 kr 
 
Anmälan: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen senast 16 mars 

Publicerat av

Tony Harkén

sverige
  • Sverige framställs som ett land i förfall

    Filmaren Ami Horowitz har precis återvänt till USA från Sverige och påstår sig ha upptäckt mellan 30 och 40 ”No Go Zones”, stater inom staten där svensk lag inte gäller, dit svensk polis inte vågar sig in. Läs mer...

Klockan i Sverige

SE - Time