.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Planera din resa i Estland

Planera din resa i Estland

Publicerat av Tony Harkén tisdag, 03 juli 2012.

Nu kan du planera din nästa Estlandsresa lätt som en plätt. På www.visitestonia.com finns numera en ”reseplanerare” att använda sig utav.

Den finns på svenska och sex andra språk och har skapats för att göra just din planering av resa runt i Estland lättare.

Reseplaneraren tar hänsyn till intressen och önskningar. Fram kommer en detaljerad resrutt med instruktioner om hur man kommer från en plats till en annan, en resrutt där de senaste konserterna och uppträdaden beskrivs, där sevärdheter nämns och tips på bra matställen ges. Du får allt på en gång.

Resrutten du får fram kan sparas och återvisas. Som användare kan du skapa ett eget konto och ”reseplaneraren” kan delas med vänner. På kartan som kommer fram i reseplaneraren kan användaren peka och klicka fram bilder och videos över platsen man tänkt besöka. Dessutom ges detaljerad information om hur du lättast tar dig till platsen.

Tarmo Mutso, som är marknadschef på Estlands Turistbyrå i Tallinn, säger ”Reseplaneraren som skapats är unik. Liknande verktyg som kan hittas hos andra länder tar inte hänsyn till dina intressen. Hos andra måste du öronmärka och veta vad du letar efter. Hos Estlands ”reseplanerare” ges förslag utifrån dina egna preferenser.”

Reseplaneraren finns tillgänglig på Estniska, Finska, Ryska, Engelska, Svenska, Tyska och Lettiska.

Här hittar du - Reseplanerare

Publicerat av

Tony Harkén

estland

Klockan i Estland

EE - Time